Моя схема вибору постачальника базується на деталях. Прошу відео з повним прокручуванням мішка, щоб одразу оцінити однорідність одягу. Далі дивлюсь чи збігається заявлена категорія зі стилем і сезоном. Якщо помічаю суміш різних сегментів, то це ознака неякісного сортування. Документи на вагу теж важливі, бо дозволяють зрозуміти що партія не була сформована з хаотичних джерел.
Я вже певний час отримую товар від
https://secondbaza.com і можу сказати що це один з небагатьох складів де я не стикався з підмішуванням зайвих речей. Чому залишаюсь: по-перше, мені зручно що вони надсилають без авансу, тому я на пошті можу без поспіху роздивитися весь вміст. По-друге, ще жодного разу не було ситуації коли у мішку виявився дефіцит за категорією чи сезонністю. По-третє, документи видають швидко і без нагадувань.
Але я не зав’язуюсь на одному місці повністю, інколи прошу у них свіже відео конкретного типу мішка, щоб переконатися що структура не змінюється. Можу порадити подивитись умови на їхньому сайті просто для порівняння, а далі вже тестувати кілька складів під свій формат продажів.