Автор Тема: Європейський секонд: справді менше браку, чи просто гарно подають?  (Прочитано 97 раз)

Оффлайн pagemolav

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Останнім часом не можу знайти оптовий склад секонд хенду який би стабільно тримав рівень наповнення. У кількох останніх поставках виявилось багато речей що не відповідають категорії, а стан окремих виробів був значно гірший ніж на фото. Дуже хочу перейти на постачальника який працює прозоро, без домішок з магазинних залишків і виключно по післяплаті. Якщо маєте перевірені варіанти, поділіться.

Оффлайн Morphij

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
У мене була схожа проблема коли мішки потрапляли з непередбачуваною вибіркою. Найчастіше це траплялось там де склад відмовлявся показати наповнення до відправки. Потім почав звертати увагу чи є у них власні магазини, бо саме звідти зазвичай «прилітають» зайві речі. Зараз орієнтуюсь тільки на тих хто дає можливість перевірити мішок на відділенні. Це допомагає уникнути непотрібних дискусій після оплати.

Оффлайн Tordar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Моя схема вибору постачальника базується на деталях. Прошу відео з повним прокручуванням мішка, щоб одразу оцінити однорідність одягу. Далі дивлюсь чи збігається заявлена категорія зі стилем і сезоном. Якщо помічаю суміш різних сегментів, то це ознака неякісного сортування. Документи на вагу теж важливі, бо дозволяють зрозуміти що партія не була сформована з хаотичних джерел.

Оффлайн ViktorrDer

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Моя схема вибору постачальника базується на деталях. Прошу відео з повним прокручуванням мішка, щоб одразу оцінити однорідність одягу. Далі дивлюсь чи збігається заявлена категорія зі стилем і сезоном. Якщо помічаю суміш різних сегментів, то це ознака неякісного сортування. Документи на вагу теж важливі, бо дозволяють зрозуміти що партія не була сформована з хаотичних джерел.

Я вже певний час отримую товар від https://secondbaza.com і можу сказати що це один з небагатьох складів де я не стикався з підмішуванням зайвих речей. Чому залишаюсь: по-перше, мені зручно що вони надсилають без авансу, тому я на пошті можу без поспіху роздивитися весь вміст. По-друге, ще жодного разу не було ситуації коли у мішку виявився дефіцит за категорією чи сезонністю. По-третє, документи видають швидко і без нагадувань.
Але я не зав’язуюсь на одному місці повністю, інколи прошу у них свіже відео конкретного типу мішка, щоб переконатися що структура не змінюється. Можу порадити подивитись умови на їхньому сайті просто для порівняння, а далі вже тестувати кілька складів під свій формат продажів.

Яндекс.Метрика