Автор Тема: Рекуператор Vents BREEZY 160-Е  (Прочитано 3 раз)

Онлайн elegant

• Full Member
    • Просмотр профиля
Рекуператор Vents BREEZY 160-Е
« : Сегодня в 07:17:02 pm »
Після утеплення квартири я звернув увагу, що повітря в кімнатах стало швидше застоюватися, тому вирішив продумати вентиляцію без постійно відчинених вікон. В інтернет-магазині Rekuperatory https://rekuperatory.com.ua/vents-breezy-160-e/ обрав рекуператор Vents BREEZY 160-Е, оскільки тут поєднані приплив, витяжка та рекуперація тепла. Мені особливо сподобалося автоматичне реагування на підвищену вологість: у такій ситуації пристрій збільшує продуктивність і швидше оновлює повітря. Для звичайної роботи використовую рекуперацію, а за потреби можу окремо увімкнути приплив або витяжку. Взимку оцінюю мідний теплообмінник, який повертає до 97% тепла витяжного повітря, а за температури нижче +4 °C додатково вмикається електричний обігрівач. Ще одним зручним моментом стало керування через WiFi у застосунку Vents Home — не потрібно щоразу підходити до самого пристрою. У результаті отримав вентиляцію, яку можна підлаштувати під різні ситуації, а в кімнаті стало комфортніше без регулярного провітрювання через вікно.

Яндекс.Метрика