А як щодо самої перевірки перед купівлею? Я найбільше переживаю саме через можливість отримати машину з прихованими пошкодженнями або скрученим пробігом. По фото далеко не все зрозуміло, особливо по днищу, салону і технічному стану. Ще цікавить, чи реально заздалегідь отримати повний розрахунок, щоб потім не виявилося додаткових платежів уже після прибуття автомобіля.
Мені відомо хто брав авто під замовлення з Кореї і залишився задоволений
https://bex-auto.com/uk/avto-iz-korei тому що вони зверталися до Bex Auto. Я б у такій ситуації насамперед дивився не на красиву рекламу, а на договір, порядок оплат, перелік перевірок і те, хто відповідає за кожен етап. У Bex Auto заявляють, що займаються підбором, купівлею, доставкою, митним оформленням і можуть супроводжувати процес під ключ. Перед замовленням варто попросити кілька конкретних варіантів під свій бюджет, перевірити історію кожного авто і попросити фінальний розрахунок із доставкою та розмитненням.
Також я б уточнив актуальний маршрут, бо зараз авто з Кореї можуть доставляти через європейський порт, а вже звідти в Україну. За інформацією компанії, сама доставка може займати від 2,5 місяців, тому запас часу точно не завадить. І ще важливий момент: усі домовленості краще мати письмово, щоб потім не сперечатися щодо термінів, платежів та комплектації автомобіля.