Автор Тема: Кафи - це справді зручно чи більше декоративна прикраса?  (Прочитано 59 раз)

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Давно придивляюся до кафів, але раніше таких сережок не носила. Цікаво, наскільки вони комфортні протягом кількох годин і чи добре тримаються на вусі. Ще цікавить, чи потрібно підбирати конкретну форму під будову вуха. Розкажіть, будь ласка, про свій досвід із такими прикрасами.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Ношу кафи вже кілька місяців і загалом задоволена. Найважливіше правильно закріпити їх у потрібному місці, тоді під час руху вони майже не заважають. Спочатку довелося трохи звикнути, бо відчуття зовсім інше, ніж від звичайних сережок. Зараз подобається саме незвичайний вигляд.

Оффлайн Tordar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Чи справді кафи зручні під час тривалого носіння? Розглядаю різні моделі, але раніше їх не носила, тому цікаво, наскільки легко звикнути до такої конструкції. На що звертати увагу під час вибору: спосіб кріплення, розмір чи вагу? Чи траплялося вам, що каф зміщувався під час руху?

Оффлайн wawon

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Я спочатку теж думала, що кафи https://zolotakraina.ua/ua/sergi/kaffy/ більше декоративний аксесуар, але зараз вони здаються мені досить цікавим варіантом. В інтернет-магазині Золота Країна переглядаю різні моделі й звертаю увагу на форму, спосіб фіксації та розмір. Тут справді важливо, щоб прикраса підходила до будови вуха, адже від цього залежить, наскільки добре вона триматиметься.
Мені подобаються легкі кафи без великої кількості деталей, які можна додати до звичайних сережок. Ще враховую вагу, оскільки надто масивна модель може втомлювати через кілька годин. Тому я б не називала кафи лише декоративною прикрасою, за правильного підбору вони можуть бути цілком зручним акцентом.

Яндекс.Метрика