Автор Тема: Тротуарна плитка: як обрати нормальну якість і де купити?  (Прочитано 57 раз)

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля

Планую нарешті зробити доріжки біля будинку, але з тротуарною плиткою раніше не стикався. Варіантів зараз стільки, що вже не дуже розумію, на що дивитися в першу чергу: товщину, матеріал, виробника чи ціну. Хочеться, щоб вона нормально пережила зиму і через пару років не почала кришитися. Може, хтось уже проходив цей етап і підкаже, як обрати тротуарну плитку без зайвих переплат? І де краще купити, щоб не нарватися на неякісний товар?

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Коли ми завершили будівництво паркану, постало логічне питання про благоустрій прибудинкової території та під'їзних шляхів. Хотілося позбутися від бруду після дощів та надати подвір'ю завершеного, доглянутого європейського вигляду. Сусід по вулиці порадив порадити магазин Планета2000, наголошуючи на чесних цінах та великих складах готової продукції. Нас приємно здивувала надійна тротуарна плитка, представлена в різних кольорових варіаціях та формах на будь-який смак. Консультант допоміг розрахувати необхідну кількість матеріалу з урахуванням підрізки та можливого запасу на майбутнє. Доставка прибула вчасно, а водій допоміг акуратно розставити палети на території нашого подвір'я. У процесі експлуатації міцна тротуарна плитка показала себе з найкращого боку, витримавши навіть складні погодні умови. Подвір'я повністю перетворилося, і тепер ми з гордістю запрошуємо гостей на наше оновлене подвір'я.

Яндекс.Метрика