Автор Тема: Порадьте хорошу австрійську косметику для догляду за шкірою  (Прочитано 26 раз)

Оффлайн Tordar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Підкажіть, будь ласка, яку хорошу австрійську косметику можна розглянути для щоденного догляду за шкірою? Хочу поступово скласти нормальну базову систему: очищення, тонізація, крем, можливо, маска чи сироватка. Шкіра зараз якась тьмяна, місцями суха, але Т-зона швидко жирніє. Не дуже хочеться купувати засоби навмання, тому цікаво почути реальний досвід тих, хто вже користувався австрійськими продуктами.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Я свого часу теж довго вибирала і зрозуміла, що краще дивитися не просто на країну походження, а на конкретні потреби шкіри. Для комбінованої шкіри я б почала з м'якого очищення, хорошого зволоження та засобу, який не перевантажує Т-зону. А вже потім додавала б активні продукти. Мені подобається, коли в догляді є рослинні екстракти, олії та зволожувальні компоненти, але без відчуття важкого шару на обличчі.

Оффлайн Tordar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Дякую, якраз хотілося почути пораду людини, яка вже проходила цей етап. У мене головна проблема не можу зрозуміти, що краще залишити для ранкового догляду, а що використовувати ввечері. Ще хотілося б щось для відновлення шкіри, бо після вмивання іноді є відчуття стягнутості. При цьому не хочу одразу купувати багато баночок, краще почати з кількох засобів і подивитися, як шкіра на них реагуватиме.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Дякую, якраз хотілося почути пораду людини, яка вже проходила цей етап. У мене головна проблема не можу зрозуміти, що краще залишити для ранкового догляду, а що використовувати ввечері. Ще хотілося б щось для відновлення шкіри, бо після вмивання іноді є відчуття стягнутості. При цьому не хочу одразу купувати багато баночок, краще почати з кількох засобів і подивитися, як шкіра на них реагуватиме.
Я б радила почати з кількох базових засобів, а не купувати одразу всю лінійку. В інтернет-магазині Schonberg представлена австрійська косметика Schön Berg, де можна знайти засоби для очищення, тонізації, зволоження, відновлення та догляду за шкірою навколо очей. З продукції можна звернути увагу на Skin Optimizer Cream для комбінованої та жирної шкіри, Regenerant Cream для сухої та втомленої шкіри, а також Hyaluron&Collagen Lifting Cream для зволожувального та ліфтинг-догляду.

Для очищення є Oxygen Foam і Papaya Cleansing Gel, а доповнити догляд можна тоніком, маскою чи концентратом. Мені сподобався підхід, коли австрійська косметика Schön Berg підбір засобів для щоденного догляду за шкірою різних типів, допомога косметолога це не просто вибір окремого крему, а можливість сформувати догляд відповідно до типу та потреб шкіри. Тому я б почала з очищення, зволожувального крему та одного додаткового засобу, а вже потім поступово розширювала догляд.

Яндекс.Метрика