Автор Тема: Де купити армуючу сітку і як правильно її обрати?  (Прочитано 24 раз)

Оффлайн Lovikaa

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля

Зараз шукаю армуючу сітку для будівельних робіт і не можу визначитися з конкретним варіантом. Як зрозуміти, який розмір осередку та товщина дроту потрібні саме для моєї задачі? Чи варто брати сітку із запасом по міцності? Буду вдячний за поради, де краще купити армуючу сітку хорошої якості.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Займаючись благоустроєм прибудинкової території та заливкою бетонних доріжок біля нашого нового котеджу, ми прагнули зробити все ідеально. Щоб уникнути розтріскування бетону у майбутньому, майстри порадили використовувати якісні матеріали для підсилення покриття, тому була закуплена армуюча сітка  https://vartis-metal.com.ua/product/sitka/ потрібного осередку. З вибором постачальника ми не вагалися, адже чули безліч позитивних відгуків від знайомих будівельників. Мережа металоцентрів «Vartis» пропонує ціну від виробника, відвантажує метал оптом і в роздріб, пропонує доставку та порізку. Процес покупки виявився неймовірно простим, а менеджер допоміг підібрати оптимальні розкрої для мінімізації відходів. Доставка відбулася дуже швидко, водій допоміг із розвантаженням безпосередньо біля об'єкта. Тепер наш двір виглядає чудово, а конструкції слугуватимуть десятиліттями без жодних проблем.

Яндекс.Метрика