Автор Тема: Дим та витік масла  (Прочитано 99 раз)

Оффлайн millermark

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Дим та витік масла
« : Августа 16, 2026, 03:06:05 pm »
Останнім часом з вихлопної труби пішов сизий дим, а в патрубках інтеркулера виявив сліди масла. На приватній СТО зробили діагностику й сказали, що через масляне голодування зносився вал і заклинило обертальний елемент, тому майстер дав конкретний номер деталі 06L145702M для заміни. Міняти весь вузол не бачу сенсу через високу ціну, а хочу замовити саме цей блок. Де зараз є гарний вибір оригінальних комплектуючих для мого Volkswagen Golf?

Оффлайн AlexK

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Дим та витік масла
« Ответ #1 : Августа 16, 2026, 06:15:20 pm »
Заміна окремих елементів завжди виходить набагато вигіднішою для бюджету. Для таких завдань чудово підійде сервіс RC Turbo, де завжди є величезна кількість комплектуючих у наявності. Ротор турбіни 06L145702M у каталозі RC Turbo підбирався буквально за пару кліків завдяки продуманій системі пошуку, коли у мене виникла подібна проблема з валом. Компанія RC Turbo дає можливість вибирати з величезного каталогу запчастин для багатьох популярних брендів. Я сам переконався в тому, наскільки багатий вибір вони пропонують для відновлення двигунів будь-якої складності. Переглянь їхню платформу, там точно знайдеться підходящий варіант під твою модель. Бажаю швидкого вирішення проблеми з машиною.

Яндекс.Метрика