Автор Тема: Як офіційно з ПДВ сплатити за рекламу у Facebook, Instagram, Tik-Tok  (Прочитано 52 раз)

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля

Підкажіть, будь ласка, хто вже мав досвід з офіційною оплатою реклами у Facebook, Instagram та Tik-Tok від компанії з ПДВ? Розбираюся з налаштуванням рекламних кабінетів і хочу зробити все правильно, щоб були нормальні документи для бухгалтерії та без проблем із податками. Також цікавить, чи реально отримати відстрочку платежу або працювати за якимись умовами, коли кошти не потрібно одразу списувати. Буду вдячний за поради від тих, хто вже проходив цей шлях і може поділитися власним досвідом.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Давно шукала спосіб офіційно оплачувати рекламу в Instagram та Facebook, щоб все було прозоро з бухгалтерією та з ПДВ, і нарешті знайшла відповідь. Натрапила на цікаве інтерв'ю з Сергієм Киприком, де він детально пояснює, як бізнес може легально розраховуватися за рекламні кампанії в соцмережах. Раджу кожному підприємцю прочитати цю статтю, бо там багато корисних нюансів щодо документального оформлення витрат. Особливо приємно було дізнатися, що компанія BillingMedia https://forbes.ua/money/yak-ofitsiyno-z-pdv-splatiti-za-reklamu-u-facebook-instagram-tik-tok-ta-otrimati-vidstrochku-platezhu-intervyu-z-sergiem-kiprikom-28012026-35838 пропонує реальну допомогу в цьому питанні. Звернулася до них, і виявилося, що можна навіть отримати відстрочку платежу, що дуже зручно для планування бюджету. Менеджери детально розповіли про всі етапи співпраці та відповіли на мої запитання без зайвої бюрократії. Тепер моя реклама в Tik-Tok теж оформлена офіційно, з усіма потрібними документами. Дуже вдячна за таку якісну консультацію та професійний підхід до справи. Рекомендую всім, хто цінує законність та зручність у веденні бізнесу.

Яндекс.Метрика