Автор Тема: Де зараз безпечно замовити перехідники CCS2 на Tesla для готельного бізнесу?  (Прочитано 75 раз)

Оффлайн Lovikaa

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Шеф дав завдання знайти і замовити якісні адаптери з CCS Combo 2 на Tesla для нашого готелю. Хочемо давати їх гостям на час зарядки. Але я взагалі в цьому не шарю, боюся взяти якийсь китайський пластик, що розплавиться і спалить машину клієнта. Потрібен офіційний постачальник, щоб і документи були, і гарантія реальна, а не на словах. Може, хтось уже брав такі речі для свого бізнесу й підкаже контакти?

Оффлайн Lana

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Для нашого готелю теж треба було терміново розібратися з цими американськими роз'ємами, бо власники Тесел постійно питали за перехідники на рецепції. Я спочатку взагалі не розуміла різниці між ними, дивилася різні варіанти в мережі, голова йшла обертом від технічних характеристик. Добре, що знайомий порадив звернутися до профі, і я врешті купила перехідник Тесла CCS2 у хлопців з EnergyUP. Вони мені все детально роз'яснили, швидко підготували документи для нашої бухгалтерії і відправили замовлення. Адаптер працює чудово, гості користуються ним щодня, ніяких помилок під час зарядки не виникає. На мою думку, покупка повністю себе виправдала і спростила нам життя.

Яндекс.Метрика