Автор Тема: Потрібна порада щодо силіконових форм для випічки  (Прочитано 66 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля

Добрий день! Вирішила трохи більше пекти вдома, тому зараз шукаю, де можна купити силіконові форми для випічки. Хотілося б знайти такі, щоб вони не мали стороннього запаху, не втрачали форму після духовки й легко милися. Бачила дуже багато різних варіантів, але через це ще важче визначитися. Можливо, хтось вже знайшов магазин або виробника, яким можна довіряти? Буду вдячна за будь-які рекомендації, адже приємніше купувати речі, перевірені іншими людьми.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Печу вдома регулярно — і тістечка, і кекси, і хліб, тому питання зручного та якісного інвентарю для мене завжди актуальне. Якось вирішила оновити свій набір форм і зайшла на сайт Форвард, де одразу звернула увагу на великий вибір. Придбала кілька штук силіконових форм для випічки https://forward-ua.com/silikonovye-formy-dlya-vypechki-i-desertov  різних розмірів, і вони виявились просто чудовими! Силікон м'який, але при цьому не деформується в духовці, форма чудово тримається і рівномірно пропікає тісто з усіх сторін. Виймати готову випічку — суцільне задоволення, вироби виходять цілими і красивими без будь-яких зусиль. Крім того, ці форми легко миються — достатньо просто сполоснути або поставити в посудомийну машину. Ціни в Форварді дуже чесні, а асортимент — одні з найкращих, що я бачила в українських онлайн-магазинах. Сайт зручний, замовлення оформила за хвилини, оплата без жодних проблем. Обов'язково повертатимусь сюди за новими покупками!

Яндекс.Метрика