Автор Тема: Хочу зробити дружині гарячий сюрприз для ліжка?  (Прочитано 131 раз)

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Наближається річниця весілля(10 років разом), хочу зробити дружині гарячий сюрприз для ліжка. Ми ніколи не пробували тему підкорення, але відчуваю, що обом це цікаво. Хочеться купити якусь якісну річ, яка додасть грайливості, але не викличе страху чи болю. Порадьте, з яких іграшок краще почати, щоб розпалити забуту пристрасть та урізноманітнити інтим.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Для хорошого старту найкраще підійде легке обмеження рухів, це завжди додає інтриги. Можна почати з м'якої пов'язки на очі та якихось найпростіших фіксаторів для рук. Коли дружина вас не бачить і не може вільно рухатися, чутливість тіла зростає в кілька разів. Спробуй додати ніжні дотики пір'їнкою або легкий масаж теплою олією, має вийти романтично. Це допоможе дружині розслабитися, прибере страх і створить інтимну атмосферу , яка з часом часто зникає в стосунках.

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Дякую за чудову ідею з пов'язкою, це обов'язково спробуємо для розігріву. Але мені хочеться зробити саме матеріальний подарунок (який я подарую їй в спальні після смачної вечері), який залишиться у нас. Думаю купити щось для фіксації рук, наприклад, класичні наручники. Проте я зовсім не знаю, який матеріал вибрати для новачка. Бачив у магазинах металеві, але вони здаються надто жорсткими та холодними, боюсь натерти їй шкіру і щоб потім не було синців. Підкажи, які варіанти будуть комфортними та безпечними для першого разу?
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Металеві точно не бери, вони підходять тільки для коротких ігор і часто залишають неприємні сліди на зап'ястях. Як на мене, для красивого та приємного подарунка ідеально підійдуть якісні шкіряні наручники https://lovezone.ua/bdsm-fetish/naruchniki/shkiryani-naruchnyky/  , які виглядають естетично і слугуватимуть дуже довго.
Для новачків найкраще купувати моделі з підкладкою з ніжного хутра, замші або м'якого флісу (необов'язково рожевого, є і більш стримані варіанти). Такий захисний шар повністю виключає тертя, шкіра дружини буде в безпеці, а самі відчуття від фіксації стануть максимально комфортними. Обирай аксесуари з широкими ременями, бо вони краще розподіляють тиск на руки і не призведуть до синців. Перед початком обов'язково відрегулюй розмір, щоб манжети сиділи щільно, але не перетискали судини.
Головне діяти повільно, постійно перевіряти її реакцію і поєднувати фіксацію з ласками. Також домовтесь про стоп слово, щоб дружина знала, що в будь який момент можна зупинитись.

Яндекс.Метрика