Автор Тема: GEO просування для e-commerce сайту  (Прочитано 52 раз)

Оффлайн millermark

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
GEO просування для e-commerce сайту
« : Июля 06, 2026, 08:28:11 pm »
Доброго дня. Маю невеликий магазин косметики онлайн і помітив що конкуренти з'являються в відповідях ChatGPT коли люди шукають рекомендації з косметики. А мене там майже немає. Хочу щоб мій магазин теж був видно в AI чатах і люди дізнавались про мої продукти. Чи взагалі є сенс вкладатися в таке просування для e-commerce? І де це нормально роблять?

Оффлайн AlexK

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: GEO просування для e-commerce сайту
« Ответ #1 : Июля 06, 2026, 09:10:55 pm »
Я теж займаюся онлайн-продажем косметики і добре знайомий із цією проблемою. Звернувся до AG.Marketing, бо розумів що без видимості в чатах із ШІ втрачаю половину потенційних клієнтів. Вони налаштовують профіль сайту так, щоб ШІ-моделі згадували саме тебе. AG.marketing пропонує комплексну роботу: спочатку це оптимізація сайтів під GPT для онлайн-магазинів, потім налаштовують технічну базу, контент і зовнішню авторитетність, щоб ШІ помічав твої продукти. Через три місяці роботи я помітив, як трафік із ChatGPT почав значно зростати, а продажі теж зросли. Клієнти навіть знаходили мене завдяки рекомендаціям ШІ. Якщо хочеш конкурувати у сфері електронної комерції через чати з ШІ, обов’язково звертайся до AG.Marketing.

Яндекс.Метрика