Автор Тема: Шовні матеріали для стоматкабінету  (Прочитано 86 раз)

Оффлайн Ess

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Доброго дня. Хірурги моєї клініки просять закупити якісні нитки для ушивання ран після імплантації та видалення зубів. Підкажіть, які типу матеріалів і з якими голками зараз найбільш затребувані в хірурчічній стоматології? Дякую.

Оффлайн Mius

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Шовні матеріали для стоматкабінету
« Ответ #1 : Июня 19, 2026, 02:33:47 pm »
Для успішного загоєння ясенних клаптів та формування красивого міжзубного сосочка якість атравматичної голки та нитки має першорядне значення. Мої хірурги віддають перевагу мононитками, які не сорбують інфекцію та не викликають запальних реакцій навколишніх тканин. Я купую хірургічні розхідники в інтернет-магазині NewDental. В даному розділі ви можете вигідно купити шовний матеріал з різними типами голок та періодом розсмоктування. Вони надійно тримають вузол, м'яко проходять крізь слизову оболонку та забезпечують швидкий період реабілітації пацієнта після операції.

Оффлайн Xass

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июня 25, 2026, 06:51:12 pm »
У хірургічній стоматології зараз найчастіше використовують атравматичні шовні матеріали з прогнозованою міцністю та мінімальною реакцією тканин.

Оффлайн Zulia

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Июня 27, 2026, 07:25:26 pm »
А ми нещодавно замовили додаткове стоматологічне обладнання в Dentallux https://dentallux.lviv.ua/ , і залишилися задоволені співпрацею: якісне обладнання, нормальні ціни та сервісна підтримка, а тепер ще плануємо придбати пакувальну машину, щоб повністю закрити потреби клініки в оснащенні.

Яндекс.Метрика