Автор Тема: Постійне вздуття живота як налагодити травлення  (Прочитано 81 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Доброго дня. Маю дику проблему: після будь-якого прийому їжі живіт роздувається як барабан, з'являється важкість і спазми. Намагаюся їсти тільки варене і дієтичне, але легше не стає, навіть від звичайної каші на воді пучить. Хочу здати тест на непереносимість продуктів, щоб зрозуміти, що саме мені не підходить по ферментах. Підкажіть, де в Києві це роблять швидко і без ковтання страшних трубок?

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Вітаю. Навіть найкорисніша дієтична їжа може викликати бродіння, якщо у твого організму просто немає потрібних ферментів для її розщеплення. Ти можеш налягати на вівсянку чи куряче філе, а для твого кишечника це буде тригером для постійного набряку слизової. Мені в Києві дуже допоміг спеціальний фуд-тест, який визначає реакцію клітин на сотні інгредієнтів за один короткий візит. На сайті  https://www.altimed.net/uk/  можна подивитися послуги з тестування харчої непереносимості та дізнатися деталі проведення процедури. Людина просто тримає датчики в руках, а комп'ютерна система фіксує біофізичний відгук ШКТ в реальному часі на моніторі. Я так дізналася, що моє вечне вздуття було реакцією на білий рис та яйця, які я вважала супербезпечними. Як тільки прибрала їх з меню за порадою лікаря, живіт став плоским вже за тиждень без жодних аптечних пігулок. Спазми повністю пройшли, і енергії впродовж дня стало набагато більше, бо організму тепер легко працювати з їжею. Раджу не мучити себе обмеженнями навмання, а дізнатися точну карту сумісності свого тіла у профі.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Дякую за допомогу, про приховану реакцію на рис я навіть не думала, їм його постійно на дієті. Дуже добре, що тест безболісний і швидкий, це величезний плюс. Буду вивчати інформацію та записуватися.

Яндекс.Метрика