Автор Тема: Хто користується pod системами, що реально зручніше за звичайний вейп?  (Прочитано 64 раз)

Оффлайн Morphij

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Народ, підкажіть який под не буде підводити протягом дня, бо я постійно в русі і немає часу возитися з підтіканнями, попередній варіант вже дістав, то заряд сів, то рідина витекла, хочу щось максимально просте і без геморою

Оффлайн Tordar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Не існує “ідеального”, але є стабільні моделі, якщо береш щось перевірене і не зливаєш все підряд, то проблем не буде, основне це не економити на картриджах і дивитися щоб батарея була хоча б 800 мАг

Оффлайн ViktorrDer

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
У мене робота кур’єром, постійно на ногах, раніше брав що дешевше і мучився, зараз взяв нормальний под і забув що таке протікання, навіть коли в сумці валяється, головне не перевертати після заправки одразу

Оффлайн pagemolav

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
У мене робота кур’єром, постійно на ногах, раніше брав що дешевше і мучився, зараз взяв нормальний под і забув що таке протікання, навіть коли в сумці валяється, головне не перевертати після заправки одразу

Коли користуєшся подом кожен день, починаєш цінувати прості речі, такі як стабільна робота і відсутність сюрпризів, я перепробував різні варіанти і зрозумів що краще брати девайс із нормальною збіркою і не надто складною конструкцією, тоді менше шансів що щось піде не так, звертай увагу на якість картриджа і як він фіксується, якщо люфтить то будуть проблеми, також не варто переливати рідину і залишати под лежати на боці довго, це банально але працює, у повсякденному використанні добре показують себе середні по ціні моделі, тому якщо не хочеш експериментів то краще одразу pod системи https://smolnet.pro/uk/55-pod-sistemy і користуватися без зайвих нервів.

Яндекс.Метрика