Автор Тема: Прогноз погоди  (Прочитано 63 раз)

Оффлайн Ess

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Прогноз погоди
« : Мая 30, 2026, 11:20:06 pm »
Плануємо з друзями великий пікнік на природі в наступні вихідні, але ніяк не можемо визначитися з датою. Підкажіть, будь ласка, де зараз можна глянути найточніший і розгорнутий прогноз погоди по нашому місту, щоб не потрапити під зливу? Буду дуже вдячна.

Оффлайн Mius

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Прогноз погоди
« Ответ #1 : Мая 30, 2026, 11:32:32 pm »
Сама минулого тижня збиралася на шашлики, і стандартний додаток у телефоні показував суцільне сонце. У результаті ми весь вечір ховалися в машині від зливи та сильного граду. Після того випадку я більше не вірю глобальним метеорологічним сайтам, які часто беруть усереднені дані по області. Тепер для перевірки умов я використовую виключно спеціалізований локальний віджет. Якщо вам потрібна дійсно детальна та актуальна погода у Борисполі , обов'язково гляньте її на порталі Бориспіль LIFE. Вони оновлюють дані кілька разів на день та показують точний синоптичний графік саме по нашому району. Там і про сильні пориви вітру попереджають, і про вологість повітря пишуть. Тепер плануємо всі поїздки тільки з ними, тому щиро рекомендую цей сервіс. Гарного вам відпочинку з друзями!

Яндекс.Метрика