Автор Тема: Де мені замовити створення і рекламу сайту?  (Прочитано 67 раз)

Оффлайн Sender

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Останнім часом серйозно задумався над тим, щоб розвивати власний бізнес через інтернет, бо соціальні мережі вже не дають того результату, який був раніше. Хочу зробити нормальний сайт для послуг, щоб він не просто існував, а реально приводив клієнтів. Але коли почав шукати інформацію, то зрозумів, що зараз дуже багато різних студій, фрилансерів і агентств, а розібратись, хто реально робить якісно, досить складно. Одні пропонують тільки дизайн, інші — рекламу, а мені потрібен комплексний підхід. Хотілося б знайти тих, хто може зробити сучасний сайт, налаштувати рекламу та допомогти з просуванням у пошуку. Підкажіть, де мені краще замовити створення і рекламу сайту, щоб не витратити гроші даремно?

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Зараз справді непросто вибрати виконавців для розробки сайту, тому що ринок переповнений різними пропозиціями. Я б радив у першу чергу дивитися не тільки на красиві обіцянки, а на реальні роботи та те, як компанія підходить до процесу. Хороші спеціалісти зазвичай одразу уточнюють, для чого потрібен сайт, хто цільова аудиторія, які будуть джерела трафіку та чи планується подальше просування. Якщо цього не питають, то є ризик отримати просто шаблонний ресурс без результату. Також варто звертати увагу, чи займаються вони SEO, контекстною рекламою та технічною оптимізацією, бо без цього сайт може просто загубитися серед конкурентів. І ще важливий момент — підтримка після запуску, тому що часто потрібні доопрацювання та оновлення.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн Sender

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Так, я приблизно до таких висновків теж дійшов. Особливо насторожує, коли обіцяють “топ у Google за кілька днів” або надто низькі ціни за весь комплекс робіт. Хочеться все ж знайти нормальних спеціалістів, які не просто зроблять красиву картинку, а реально допоможуть із клієнтами та рекламою. Для мене важливо, щоб сайт був швидкий, адаптований під телефон і щоб можна було надалі нормально його просувати. Також бажано, щоб не доводилося окремо шукати дизайнера, програміста та маркетолога. Може, хтось уже звертався до перевірених фахівців і може підказати, куди саме краще звернутись для такого комплексного варіанту?

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Якщо потрібен саме комплексний підхід, тоді можу порадити звернути увагу на агенцію SEO Room. У них можна замовити створення і рекламу сайту https://seo-room.com.ua/ в одному місці без необхідності шукати окремих виконавців під кожен етап. Вони займаються не лише розробкою дизайну та технічної частини, а й SEO-просуванням, контекстною рекламою, оптимізацією швидкості та адаптацією під мобільні пристрої. Це зручно, тому що всі роботи узгоджені між собою, і сайт одразу створюється з урахуванням подальшого просування. Ще сподобалось, що вони нормально пояснюють процес роботи та не обіцяють нереальних результатів за кілька днів, як це часто буває. Якщо плануєш серйозно розвивати бізнес онлайн, то варіант замовити створення і рекламу сайту саме комплексно зараз дійсно виглядає найрозумнішим рішенням.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Яндекс.Метрика