Автор Тема: Цікаві портали  (Прочитано 107 раз)

Оффлайн Ess

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Цікаві портали
« : Мая 08, 2026, 11:17:39 am »
Всім привіт! Останнім часом вечорами просто гортаю стрічку соцмереж і відчуваю, що тупію. Хочеться знайти якийсь цікавий український ресурс, де можна почитати і про здоров'я, і про технології, і просто якісь життєві поради без зайвого негативу. Що порадите почитати для саморозвитку та відпочинку?

Оффлайн Mius

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Цікаві портали
« Ответ #1 : Мая 08, 2026, 11:56:44 am »
Я сама довгий час шукала якісне українське медіа, яке б поєднувало різні теми і при цьому було приємним для ока. Моїм останнім відкриттям став портал Джерело, я тепер починаю свій ранок із кавою саме тут. Мені подобається, що тут https://dzhereloua.com/  можна знайти відповіді на абсолютно різні питання: від того, як виростити квіти на підвіконні, до складних психологічних розборів. Статті написані дуже легкою мовою, без пафосу, і відчувається, що автори справді хочуть бути корисними. Я там постійно знаходжу якісь нові лайфхаки для дому або цікаві факти про подорожі, про які раніше не чула. Дуже рекомендую зберегти собі це посилання, бо це один із тих ресурсів, які справді приємно читати у вільний час. Відпочинок має бути якісним, а цей сайт саме такий.

Яндекс.Метрика