Автор Тема: Основи ефективного птахівництва  (Прочитано 79 раз)

Оффлайн Ess

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Основи ефективного птахівництва
« : Апреля 23, 2026, 07:23:44 pm »
Добридень! Займаюся курями вже другий рік, але результати не дуже тішать: то несучість падає, то молодняк слабкий. Підкажіть, які основні фактори найбільше впливають на ефективність ферми? Може, я не туди спрямовую зусилля і варто змінити підхід до організації процесів у курнику?

Оффлайн Mius

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Основи ефективного птахівництва
« Ответ #1 : Апреля 23, 2026, 07:27:33 pm »
Мої вітання! Секрет успіху в птахівництві тримається на трьох китах: якісний корм, стабільний мікроклімат і повна гігієна. Якщо у вас у приміщенні сиро або є протяги, ніякий дорогий комбікорм не допоможе. Мені у налагодженні процесів дуже допомогла компанія Ventura, фахівці якої підібрали комплексне рішення для мого господарства. У них можна купити професійне обладнання для птахофабрик https://ventura.com.ua/ , яке автоматично підтримує потрібну температуру та вологість. Коли я прибрав ручну працю і довірив контроль датчикам, птиця почала рости набагато краще. Раджу вам подивитися, як організовані сучасні ферми, і почати впроваджувати технології хоча б поступово. Це значно спрощує догляд і гарантує, що ви будете мати стабільний прибуток щомісяця.

Яндекс.Метрика