Привіт! Хочу поділитися нашим досвідом і подякувати пансіонату для літніх людей у Тернополі «Опіка 24/7».
Моя мама після інсульту потребувала постійного догляду та реабілітації. Я працюю, чоловік працює, діти – фізично ми не могли забезпечити їй цілодобову увагу вдома. Довго шукали гідне місце, поки не знайшли сайт -
https://opika24-7.com.ua/uk/poslugy/Коли приїхали на екскурсію, одразу зрозуміли, що це те, що треба. Пансіонат знаходиться в тихому місці, подалі від міської метушні. Чисто, затишно, світлі кімнати, функціональні ліжка, протипролежневі матраци. Але найголовніше – це персонал. Медсестри та доглядальниці – справжні професіонали з медичною освітою, дуже уважні та турботливі.
Мама отримувала весь необхідний догляд: щоденна гігієна, контроль тиску, прийом ліків, профілактика пролежнів. З нею займалися реабілітологи – допомагали відновлювати рухи після інсульту. Харчування 5-разове, смачне, збалансоване, враховували рекомендації лікаря.
Для нас, родичів, величезний плюс – це постійний зв'язок. Ми завжди могли зателефонувати, дізнатися про стан мами, приїхати в гості. Нам безкоштовно організували перевезення мами спеціальним транспортом «від ліжка до ліжка».
Мама прожила в «Опіка 24/7» три місяці. За цей час вона почала потроху ходити, з'явився апетит, інтерес до життя. Зараз вона вдома, почувається добре, а ми спокійні, що в найскладніший період вона була під надійним захистом.
Щиро дякую всьому колективу «Опіка 24/7» за вашу працю, терпіння і людяність! Якщо ви шукаєте якісний догляд за літньою людиною в Тернополі – дуже рекомендую звернутися сюди.