Автор Тема: Скільки разів на день годувати пса - “пенсіонера”, щоб був активніший?  (Прочитано 148 раз)

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Доброго дня. У нас песик - вже пенсіонер, і я не зовсім розумію, скільки разів на день його краще годувати, щоб він залишався активним і не перевантажував шлунок. Може, у когось є досвід з годуванням літніх собак і поради щодо оптимального режиму?

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Та я теж довго не міг розібратися! У нас пес теж вже у «пенсіонерському» віці, і ми помітили, що кілька маленьких прийомів їжі замість однієї великої миски реально допомагають йому бути більш енергійним. Важливо стежити за вагою і не давати надто багато одноразово.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Дякую, це корисно. А можна уточнити, скільки саме разів на день ви годуєте свого пса? І чи використовуєте спеціальні корми для літніх собак, щоб підтримувати його активність і здоров’я?

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Ми вирішили годувати нашого пенсіонера тричі на день невеликими порціями і використовуємо спеціальний корм для літніх собак https://www.purina.ua/dog/dog-food/senior  Такий раціон дозволяє не перевантажувати шлунок і одночасно забезпечує організм усіма необхідними поживними речовинами. Корм для літніх собак містить оптимальний баланс білків, жирів і вітамінів, які підтримують активність, здоров’я суглобів і травлення. Також важливо, що порції невеликі, але часті, що допомагає зберігати енергію протягом дня і уникати різких стрибків рівня цукру в крові. Ми помітили, що пес став більш активним, гуляє охочіше і виглядає задоволеним після їжі. Регулярність і правильний вибір корму дійсно дають відчутний результат у підтримці здоров’я літнього улюбленця.

Если тебе не верят - не оправдывайся.

Яндекс.Метрика