Автор Тема: Як проходить заміна хрусталика ока і який результат можна очікувати?  (Прочитано 346 раз)

Оффлайн pagemolav

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Хто стикався із заміною кришталика ока підкажіть, будь ласка, як обирається сам кришталик і чи є між ними суттєва різниця? Бо чув, що є різні типи: одні дають змогу добре бачити тільки на відстані, інші і близько, і далеко. Як це відбувається на практиці і чи варто переплачувати за кращі варіанти?

Оффлайн Morphij

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Мені пояснювали, що вибір залежить від того, як ти звик бачити і що для тебе важливіше. Я обрав варіант, який дає хороший зір на відстані, але для читання використовую окуляри. Це було свідоме рішення, бо інші варіанти значно дорожчі.

Оффлайн ViktorrDer

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
У знайомого інша ситуація він поставив більш універсальний кришталик. Каже, що дійсно зручно, бо менше залежить від окулярів, але перший час потрібно було звикати до нових відчуттів. Тому тут питання не тільки в ціні, а й у комфорті після операції.

Оффлайн Tordar

• Full Member
    • Просмотр профиля
У знайомого інша ситуація він поставив більш універсальний кришталик. Каже, що дійсно зручно, бо менше залежить від окулярів, але перший час потрібно було звикати до нових відчуттів. Тому тут питання не тільки в ціні, а й у комфорті після операції.

Колись у батька почав падати зір, і лікар уже чесно сказав, що це не просто втома, а зміни в кришталику потрібна заміна хрусталика ока ми довго крутились, дивилися куди йти, і врешті обрали Ukrainian Vision Center саме тому, що там не просто виріжуть і поставлять як на конвеєрі, а роблять повну передопераційну діагностику. Батька оглянули, пояснили, яку саме лінзу краще поставити під його спосіб життя (чи він більше читає, чи їздить за кермом), заміряли все акуратно, відповіли на всі маячні питання, які я їм ставив.
Операція пройшла під місцевою анестезією, за пару хвилин на око, і вже через добу батько бачив набагато чіткіше. Що мені сподобалось ніхто нічого не нав’язував, не скочував в найдорощі опції, а підібрали саме те, що потрібно. І після усе супроводжували: показали, як капати краплі, що очікувати на кожному етапі, і ще пару раз переглянули після операції. Якщо чесно, думав, що все це страшніше, ніж було насправді, і добре, що пішли саме туди, бо підхід нормальний і без паніки.

Яндекс.Метрика