Автор Тема: Де знайти оригінальні мастурбатори Tenga для подарунка партнеру?  (Прочитано 92 раз)

Оффлайн Lovikaa

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Доброго дня! Звертаюся до вас із дещо незвичним, але серйозним запитом. Я планую зробити своєму чоловікові цікавий і корисний подарунок, який ми зможемо використовувати разом. Багато чула про японські мастурбатори у вигляді яєць і хотіла б уточнити технічні моменти: чи справді вони настільки еластичні, як про них пишуть, і чи підходять для різних розмірів? Мене цікавить саме офіційне місце для замовлення, де гарантують автентичність товару, адже безпека здоров'я для мене в пріоритеті. Підкажіть, на що звернути увагу при виборі першої моделі, щоб досвід був максимально приємним для обох сторін. Дуже хочеться порадувати коханого чимось особливим та якісним, тож чекаю на ваші рекомендації щодо перевірених магазинів з анонімною доставкою. Дякую за допомогу!

Оффлайн Lana

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Я свого часу теж дуже переживала, щоб не натрапити на якусь дешеву копію, бо для інтимних речей безпека понад усе, і мені хотілося подарувати коханому справжню японську якість. Довго шукала магазин, де б чітко пояснили різницю між моделями і гарантували оригінальність виробу, адже ці яйця мають бути дуже міцними і водночас ніжними до шкіри. Коли я нарешті зважилася і купила яйце Тенга - мастурбатори для члена https://talla.ua/ua/yajco-masturbatory-tenga/ то одразу помітила різницю в пакуванні та самій текстурі силікону, він дуже м’який і тягучий. Мій чоловік був приємно здивований таким подарунком, ми вирішили не відкладати справу і протестували його того ж вечора. Зробили як треба, додавши трохи якісного лубриканта, і ефект перевершив наші очікування, бо стимуляція виходить зовсім іншою, ніж просто руками. Тепер я точно знаю, де купувати такі речі, бо магазин спрацював чітко, доставка була конфіденційною, і жодних зайвих питань на пошті не виникало. Питання з подарунком закрила успішно, і ми обоє отримали море задоволення від цього придбання.

Яндекс.Метрика