Коли починав будівництво власного будинку, одразу зрозумів, що економити на матеріалах — це дорога до постійних переробок, тому довго шукав надійну базу і врешті зупинився на PL2T, бо тут дійсно відчувається професійний підхід до клієнта. Мені важливо було купити будівельні матеріали оптом, щоб не переплачувати та закрити всі потреби об’єкта одним замовленням, і саме тут я знайшов широкий асортимент — від цементу й утеплювача до кріплень, включно з такими позиціями, як
будівельна скоба. Приємно здивували найкращі ціни на будматеріали, які реально відповідають якості, а не просто заявлені в рекламі. Окремо хочу відзначити оперативну доставку, адже для мене терміни були критичними, і машина приїхала чітко в обумовлений час. Якість матеріалів підтвердилася вже в процесі роботи — все міцне, надійне, без браку. Менеджери допомогли швидко сформувати замовлення та порадили оптимальні варіанти під мій бюджет. Тепер рекомендую цю базу всім знайомим, бо впевнений у результаті. Якщо потрібна база будматеріалів із гарантією якості та нормальним сервісом — PL2T точно варта уваги.