Автор Тема: Хочу купити PS4 б/у  (Прочитано 98 раз)

Оффлайн pagemolav

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Хочу купити PS4 б/у
« : Февраля 20, 2026, 05:07:44 pm »
Привіт! Хочу купити PS4 б/у, але не знаю, на що звертати увагу. Вибір великий, а я новачок у цих справах. Чи варто брати б/у чи краще нову? Який магазин можете порекомендувати, щоб не потрапити на неякісний товар?

Оффлайн Morphij

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Re: Хочу купити PS4 б/у
« Ответ #1 : Февраля 20, 2026, 05:08:16 pm »
З власного досвіду скажу, що купувати б/у це завжди ризик, але зазвичай, якщо вибирати уважно, можна знайти хорошу приставку. Перевіряй, щоб на ній не було серйозних подряпин або слідів падінь. Особливо звертай увагу на дисковод і порти, інколи вони можуть виходити з ладу. Якщо ти не знаєш, як це перевірити, можна звернутись до фахівців, вони дадуть точну оцінку. Вибір магазину дуже важливий, на цьому краще не економити.

Оффлайн Tordar

• Full Member
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Февраля 20, 2026, 05:08:51 pm »
Я теж давно шукав б/у PS4 і скажу, що треба ретельно вибирати магазин. Важливо, щоб був чесний опис товару, а також відповідна гарантія. Відгуки від попередніх покупців можуть допомогти уникнути неприємних ситуацій. Можна також попросити продавця подивитись приставку на місці, щоб оцінити її працездатність. Перевіряй терміни повернення, це завжди важливо при покупці техніки з рук.

Оффлайн ViktorrDer

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Февраля 20, 2026, 05:14:26 pm »
Я теж давно шукав б/у PS4 і скажу, що треба ретельно вибирати магазин. Важливо, щоб був чесний опис товару, а також відповідна гарантія. Відгуки від попередніх покупців можуть допомогти уникнути неприємних ситуацій. Можна також попросити продавця подивитись приставку на місці, щоб оцінити її працездатність. Перевіряй терміни повернення, це завжди важливо при покупці техніки з рук.
Раджу переглянути асортимент інтернет-магазину Геймшоп, я там купував соні плейстейшен 4 бу https://game-shop.com.ua/ua/category/sony-playstation-4-1 і можу сказати, що був дуже задоволений. Техніка була у відмінному стані, навіть не виглядала як вживана.
Вони дають точну інформацію про стан товару, без приховування деталей, що для мене важливо. Техніка була в комплекті з усіма кабелями та контролерами, навіть з коробкою. Після покупки консоль працює без проблем, ще й надавалася гарантія на 6 місяців. Все пройшло швидко, а доставка була дуже оперативною. Якщо хочеш отримати хороший товар без ризику з проблемами, цей магазин перевірений варіант.

Яндекс.Метрика