Автор Тема: Львів-Вроцлав  (Прочитано 130 раз)

Оффлайн millermark

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Львів-Вроцлав
« : Февраля 11, 2026, 04:01:43 am »
Я збираюся їхати з Львова до Вроцлава до знайомих на кілька днів, але не можу зрозуміти де краще брати квиток. На сайтах окремих перевізників якісь незручні форми, а хочеться бачити всі варіанти відразу і порівнювати. Хтось знає де це можна зробити нормально?

Оффлайн AlexK

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Львів-Вроцлав
« Ответ #1 : Февраля 11, 2026, 05:11:26 am »
Знайомо, я теж колись так мучився коли до Варшави їздив, тепер завжди використовую автобусні міжнародні перевезення prexsell для таких поїздок. Там показують рейси від усіх компаній разом з розкладом та сервісами в салоні, можна відфільтрувати за Wi-Fi, розетками чи клімат-контролем. Ще зручно що можна відсортувати за ціною або часом відправлення. Бронювання швидке, квиток на телефон приходить. Сам вже рази три так їздив, ніяких проблем не було.

Оффлайн Oscar82

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Львів-Вроцлав
« Ответ #2 : Августа 20, 2026, 09:51:10 am »
Я збираюся їхати з Львова до Вроцлава до знайомих на кілька днів, але не можу зрозуміти де краще брати квиток. На сайтах окремих перевізників якісь незручні форми, а хочеться бачити всі варіанти відразу і порівнювати. Хтось знає де це можна зробити нормально?

Для маршруту Львів—Вроцлав я б радив звертати увагу не лише на ціну, а й на час прибуття, адже це може суттєво вплинути на подальші пересадки чи плани. Під час пошуку інформації звернув увагу на GrandesTour. Зацікавило, що там є розділи з міжнародними маршрутами, зокрема автобусні квитки до Мадрида, тому зараз розглядаю цей ресурс як один із можливих для порівняння варіантів. Якщо хтось уже переглядав цей сервіс або користується іншими для пошуку рейсів, поділіться, будь ласка, своїми враженнями.

Яндекс.Метрика