Автор Тема: Чи реально перевірити авто дистанційно перед покупкою?  (Прочитано 100 раз)

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Добрий день усім. Планую купівлю авто з пробігом, але наразі дивлюсь варіанти в іншому місті. Кататись на кожен огляд фізично складно, тому думаю, як максимально відсіяти сумнівні машини ще до поїздки. Продавці, як правило, запевняють, що «все чисто», але на словах можна сказати що завгодно. Цікавить, чи реально зараз перевірити історію авто дистанційно, щоб розуміти, чи є сенс витрачати час на перегляд. Хто як робить у таких ситуаціях?
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
О, знайома історія. Я теж не раз стикався з тим, що на фото одне, а в реальності зовсім інше. Тому для себе вирішив: без попередньої перевірки взагалі не розглядаю варіанти. Продавці можуть і не брехати напряму, але часто просто «забувають» згадати важливі нюанси. Коли починаєш копати глибше, вилізають аварії, крутений пробіг або ще щось. Дистанційна перевірка реально економить купу нервів і грошей.

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Дякую за відповідь, логіка зрозуміла. Тоді підкажи, будь ласка, що саме ти перевіряєш у першу чергу і на які моменти звертаєш увагу? Чи були випадки, коли після перевірки ти одразу розумів, що авто не варте навіть розмови з продавцем? Цікавить саме практичний досвід, а не теорія.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Так, таких випадків було чимало. Зараз для мене базою є перевірка через vincheck  , бо сервіс збирає дані з різних джерел і показує загальну картину по авто. За він-кодом можна побачити історію реєстрацій, можливі ДТП, страхові випадки, записи про пробіг і навіть фото з аукціонів, якщо машина туди потрапляла. Часто саме на цьому етапі видно невідповідності між словами продавця і реальними фактами. Буває, що пробіг у звіті значно більший або авто раніше мало серйозні пошкодження. У такій ситуації я навіть не телефоную продавцю. А якщо інформація виглядає логічно і без явних «червоних прапорців», тоді вже можна їхати на огляд і говорити більш предметно.

Яндекс.Метрика