Автор Тема: Ортодонт у Дніпрі: рекомендації від тих, хто вже пройшов лікування  (Прочитано 82 раз)

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля

Привіт. Замислилася над ортодонтичним лікуванням і розумію, що поради реальних людей значать більше, ніж будь-яка реклама. Підкажіть, будь ласка, як ви обирали ортодонта у Дніпрі? Що стало вирішальним — перша консультація, відгуки знайомих, атмосфера в клініці? Дуже хочеться позитивного результату й комфортного процесу, тому буду вдячна за будь-які поради.

Оффлайн Lovikaa

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Правильний прикус для мене завжди здавався чимось другорядним, поки я не зіткнулася з постійними болями в щелепі, стиранням зубів і дискомфортом під час жування, саме тоді я почала глибше вивчати відгуки про ортодонта Бражнікову Анну і вирішила звернутися особисто. З першої консультації Анна Василівна справила враження уважного і дуже грамотного спеціаліста, яка не просто дивиться на зуби, а оцінює роботу всієї щелепної системи. Вона детально пояснила, чому неправильний прикус впливає не лише на усмішку, а й на поставу, дикцію та навіть головні болі. Мені запропонували лікування на елайнерах, і я була приємно здивована, наскільки це комфортно і непомітно у повсякденному житті. За час лікування я помітила, як змінилася не лише посмішка, а й загальне самопочуття, зникло напруження в щелепі. Окремо хочу відзначити досвід лікаря, адже понад 8 років практики відчуваються у кожному рішенні та рекомендації. Нейром’язова ортодонтія стала для мене відкриттям, бо підхід був комплексним і дуже продуманим. Сьогодні я з упевненістю можу сказати, що правильний прикус — це інвестиція у здоров’я, і я щиро раджу Анну Василівну всім, хто вагається.

Яндекс.Метрика