Автор Тема: У кого є тридверна шафа-купе —чи багато речей влазить?  (Прочитано 103 раз)

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Хочу порадитися з тими, хто вже має досвід використання тридверної шафи-купе з дзеркалом. Зараз якраз планую оновлення меблів у спальні і розглядаю такий варіант, бо виглядає він містким і візуально не перевантажує кімнату. Але на фото і в описах усе завжди ідеально, а в реальному житті хочеться розуміти, скільки речей туди справді вміщується. Цікавить, чи вистачає місця для одягу на всі сезони, як зручно організувати полиці й штанги, і чи дзеркальні фасади не створюють зайвих незручностей у повсякденному користуванні.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
О, це прямо моя тема! Я поставив тридверну шафу-купе з дзеркалом десь пів року тому і скажу чесно — різниця відчувається одразу. До цього був звичайний дводверний шафчик, і там постійно не вистачало місця, усе лежало впереміш. Тут же зовсім інша історія: нормальні полиці, повноцінні відділення для вішаків, плюс дзеркало реально виручає, бо не потрібно окремо вішати його на стіну. Вміщається багато — куртки, пальта, повсякденний одяг, коробки з дрібницями. Головне — одразу продумати, як розподілити простір, тоді шафа працює на всі сто.

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Дякую за відповідь, саме такого реального досвіду й бракувало. Звучить переконливо, особливо щодо зручності зонування і дзеркала. Хочу уточнити ще кілька моментів. Як у тебе з глибиною шафи — чи зручно розміщувати довгий одяг, щоб нічого не м’ялось? І чи не виникає проблем із розсувними дверима з часом: хід, ролики, шум? Просто не хотілося б через рік-два зіткнутися з перекосами або постійними дрібними поломками, якщо шафою користуєшся щодня.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Розумні питання, бо саме на них я теж звертав увагу перед покупкою. У моєму випадку глибина близько 60 см — цього цілком вистачає, щоб довгі куртки чи пальта висіли рівно і не впиралися в двері. Усередині простір поділений логічно: одна секція під вішалки, інші — під полиці, тож усе легко впорядкувати. Розсувна система працює плавно, двері не гримлять і не заїдають, якщо з самого початку взяти нормальну конструкцію. Дзеркальний фасад ще й візуально розширює кімнату, що для спальні великий плюс. Якщо чесно, після такого досвіду я зрозумів, що купити шафу купе https://stulchik.com.ua/ua/shkafi/trehdverniy-shkaf-kupe-s-fasadami-iz-dsp-i-zerkalom-km-2-dspzerkalo-210h240h60 — це не просто про зберігання речей, а про порядок і комфорт у повсякденному житті, особливо коли місця обмежено, а речей багато.

Яндекс.Метрика