Зараз тих магазинів хоч греблю гати.. я взагалі не розумію нашо то стільки.. людям треба декілька життів, щоб зносити всі ті речі що зараз продають в магазинах.. так навіть якщо у тебе купа речей, де їх всі зберігати? У вас, наприклад багато шаф чи де ви весь свій одяг зберігаєте?
Є таке ми живемо в епоху якогось нескінченного споживання. Заходиш у будь-який торговий центр — і там гори одягу, які справді навряд чи хтось встигне зносити. Але проблема навіть не в кількості речей, а в тому, що вони мають властивість розповзатися по всій квартирі, якщо немає чіткої системи. Я свого часу теж стикався з тим, що речей ніби небагато, а місця вічно бракує.
На власному досвіді переконався: замість того, щоб захаращувати кожну кімнату маленькими комодами чи стелажами, краще один раз подумати над організацією простору в спальні. Зазвичай саме там ми зберігаємо основний гардероб. Якщо бюджет і площа дозволяють, то вбудована шафа до стелі — це порятунок, вона візуально «зникає» і вміщує все підряд. Але головне застереження: не купуйте меблі просто тому, що вони красиві на картинці. Дивіться на функціонал — скільки там полиць, а скільки місця під вішаки. Бо часто буває так: шафа величезна, а всередині одна штанга і дві полиці, де все лежить купою.
Зараз мені подобаються рішення в сучасному стилі, бо вони не мають зайвого декору і не тиснуть на психіку в невеликих приміщеннях. До речі, якщо шукаєте щось лаконічне і продумане, можна глянути на готові спальні модерн
https://www.spalnia.com.ua/ua/product-category/spalni-ua/spalni-modern-ua/ де системи зберігання вже спроектовані так, щоб не займати зайвий метр. Там часто акцент саме на тому, щоб сховати все зайве з очей.
І ще порада: раз на пів року обов’язково робіть ревізію. Якщо річ не одягалася більше року — вона просто краде ваш життєвий простір. Краще віддати її тому, кому вона потрібна, і дихати вільніше.