Автор Тема: Кейтеринг для тих, хто хоче здивувати гостей  (Прочитано 325 раз)

Оффлайн SunsetChaser

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Добрий день!
Хочу поділитися своїм досвідом співпраці з Servizio у Буковелі https://servizio.com.ua/bukovel/ – підбирають меню під усіх гостей, сервірують страви прямо на локації, подача красива та акуратна. Їжа свіжа, смачна, гості задоволені, а я насолоджувалася святом без стресу.
Організовувала невеликий корпоратив на орендованій терасі в горах і дуже хвилювалася, що їжа буде нудною або банальною, а гості залишаться байдужими.

Servizio повністю зняли ці хвилювання: вони пропонують оригінальні фуршетні закуски, фудбокси, канапки, салати та гарячі страви з продуманим оформленням. Все свіже, смачне та красиво подане - реально виглядає як ресторанна подача навіть на відкритій терасі.

Особливо сподобалося, що команда допомагає підібрати меню під кількість гостей, розставляє страви та сервірує все на локації. Навіть не довелося переживати про логістику або нестандартну подачу - вони продумали всі деталі.

Результат перевершив очікування: гості були в захваті від смаку та вигляду страв, а я насолоджувалася святом без стресу. Якщо хочете організувати незвичайну подію на природі чи в нестандартній локації - Servizio реально виручає і робить усе професійно.

Оффлайн Бетти

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Можу порекомендувати Вам відмінний бар в києві  https://fiji-loungebar.com.ua/menu/bar/ Fiji Lounge, у них дуже смачна кухня, а який шикарний бар і винна карта, сам заклад затишний і просторий. Там можна чудово посидіти удвох, а також весело провести час компанією.

Оффлайн Loman

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
    • ПРОСУВАННЯ САЙТІВ У КИЄВІ
Я люблю грузинську кухню. Підкажіть, де можна у Буковелі таку їжу замовити з доставкою?

Оффлайн Vasill

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля

Я люблю грузинську кухню. Підкажіть, де можна у Буковелі таку їжу замовити з доставкою?

Слухай, це чудова ідея влаштувати собі такий вечір, бо після активного дня в горах нічого не зрівняється зі смачним хачапурі чи соковитими хінкалі прямо у номері. Ми самі часто користуємося такою можливістю, коли хочеться відпочити від походів по закладах, але не хочеться втрачати у якості їжі. Маю для тебе перевірений варіант, адже в Fomich Hotels & Residences в Буковелі є грузинський ресторан з доставкою і вони готують справді автентично. Мені дуже подобається їхня подача і те, що страви приїжджають ще гарячими, ніби ти тільки що забрав їх із кухні. Це набагато краще, ніж шукати якісь випадкові доставки, де якість може бути непередбачуваною. Тож якщо захочеш справжнього грузинського колориту, не вагайся і сміливо замовляй там, бо це перевірений спосіб отримати задоволення від їжі без зайвого клопоту.

Яндекс.Метрика