Добрий день!
Хочу поділитися своїм досвідом співпраці з Servizio у Буковелі
https://servizio.com.ua/bukovel/ – підбирають меню під усіх гостей, сервірують страви прямо на локації, подача красива та акуратна. Їжа свіжа, смачна, гості задоволені, а я насолоджувалася святом без стресу.
Організовувала невеликий корпоратив на орендованій терасі в горах і дуже хвилювалася, що їжа буде нудною або банальною, а гості залишаться байдужими.
Servizio повністю зняли ці хвилювання: вони пропонують оригінальні фуршетні закуски, фудбокси, канапки, салати та гарячі страви з продуманим оформленням. Все свіже, смачне та красиво подане - реально виглядає як ресторанна подача навіть на відкритій терасі.
Особливо сподобалося, що команда допомагає підібрати меню під кількість гостей, розставляє страви та сервірує все на локації. Навіть не довелося переживати про логістику або нестандартну подачу - вони продумали всі деталі.
Результат перевершив очікування: гості були в захваті від смаку та вигляду страв, а я насолоджувалася святом без стресу. Якщо хочете організувати незвичайну подію на природі чи в нестандартній локації - Servizio реально виручає і робить усе професійно.