У моєї дружини незабаром день народження, і я загорівся ідеєю купити щось стильне з одягу. Прошу вашої поради, де можна вибрати щось класне з вишивкою? (Дружина давно хоче собі щось таке)
Слухай, ідея чудова, моя дружина сама схиблена на таких речах і регулярно купує речі, які шиє харківський виробник одягу
RicaMare. У них там якийсь свій особливий підхід до дизайну, бо вишивка виглядає дуже сучасно і вписана в актуальні фасони, а не просто традиція заради традиції. Вона там бере і сукні, і костюми, і навіть футболки, і я тобі скажу, що по якості питань взагалі немає — тканини натуральні, а вишивка після прання не лізе і не линяє. Я сам пару разів забирав її замовлення з пошти, то навіть упаковка і те, як усе прошито всередині, викликає довіру. На подарунок це взагалі безпрограшний варіант, бо виглядає дорого і статусно, а носиться роками. Зайди до них на сайт, там вибір величезний, точно знайдеш щось таке, від чого твоя буде в захваті. Головне з розміром визначся, але у них сітка толкова, тож не прогадай. Вдалого вибору, впевнений, сюрприз вийде що треба!