Нещодавно вирішила перейти з традиційних сигарет на вейп, і чесно кажучи, різницю відчула майже одразу. Найперше, що мене приємно здивувало — це відсутність того різкого запаху тютюну, який раніше постійно залишався на одязі, волоссі й навіть у машині. З вейпом такого немає: пара легша, запахи зовсім інші, і загалом сам процес відчувається набагато комфортніше.
Як я зрозуміла, вейп працює за принципом нагрівання спеціальної рідини з нікотином та ароматизаторами, утворюючи пару, а не дим. Через це сам досвід виглядає значно приємнішим і чистішим. Немає попелу, не потрібно шукати попільничку чи переживати, що десь щось впаде. У повсякденному житті це реально зручно.
Ще один великий плюс для мене — це різноманіття смаків. Виявилося, що їх просто величезна кількість: фруктові, ягідні, десертні, свіжі. Можна постійно пробувати щось нове, і це не набридає так швидко, як звичайні сигарети.
Коли постало питання вибору пристрою, знайомий порадив звернути увагу на перевірений Parotyag
вейп шоп. Тепер розумію, чому він так радив. Там справді великий вибір — від простих одноразових електронних сигарет до сучасних под-систем і більш потужних пристроїв. Консультанти допомогли швидко розібратися, що краще підійде для початку, все спокійно пояснили без нав’язування.
Якщо чесно, мене ще й приємно здивували ціни та сам сервіс. Тому тепер сама раджу Parotyag друзям і знайомим, які думають спробувати вейпінг і хочуть зробити це без зайвих переплат, але з нормальним вибором і допомогою.