Автор Тема: Техніка для прибирання  (Прочитано 1544 раз)

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Техніка для прибирання
« : Апреля 09, 2023, 03:15:28 am »
Доброї ночі всім! Ми з дружиною порадилися, і вирішили відкрити свою невелику клінінгову компанію, і залишилося лише закупити спеціальне обладнання. Порадьте мені магазин, де його можна вигідно купити.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Re: Техніка для прибирання
« Ответ #1 : Апреля 09, 2023, 03:17:55 am »
До речі, відкриття клінінгової компанії, це геніальна ідея. Моя знайома вже кілька років займається цією діяльністю, і досить добре на цьому заробляє. Тому бажаю успіхів у цьому!

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Апреля 09, 2023, 03:19:06 am »
Так ми теж все розрахували, і розраховуємо, що даний бізнес незабаром відіб'є вкладення. Можливо порадиш магазин зі спеціалізованим обладнанням? Буду дуже вдячний за допомогу!

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Апреля 09, 2023, 03:22:54 am »
Коли йдеться про покупку спеціальної техніки для прибирання, інтернет-магазин "Керхер-плюс" https://karcher-plus.com.ua/ua/  чудове місце для вибору. "Керхер" - відомий бренд, відомий своєю якістю та надійністю. Купуючи техніку від "Керхер", ви можете бути впевнені у її довговічності та ефективності.

Перед покупкою визначтеся з моделлю, яка відповідає вашим потребам. У "Керхер-плюс" є широкий асортимент техніки для різних видів прибирання, таких як високий тиск для миття автомобіля, парові мийки для глибокого очищення, пилососи для сухого та вологого прибирання та багато іншого.

Оффлайн РутаМята

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Октября 18, 2023, 11:09:40 pm »
 Мені потрібна професійна клінінгова компанія для прибирання мого будинку. Я шукаю надійних та досвідчених фахівців, які зможуть якісно та швидко виконати роботу. Бажано, щоб вони були доступні для регулярних прибирань та мали гнучкий графік роботи. Безпека мого майна є для мене дуже важливою, тому важливо, щоб компанія була ліцензованою та мала позитивні відгуки від клієнтів.

Оффлайн покемон

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #5 : Октября 18, 2023, 11:11:19 pm »
 Я розумію вашу потребу у відмінному клінінговому сервісі, і я маю ідеальну рекомендацію для вас. Раджу вам відвідати веб-сайт клінінгової компанії Besporyadka https://besporyadka.net/ , яка відповідає всім вашим вимогам. Їхні фахівці мають багаторічний досвід і завжди готові зробити ваш простір бездоганно чистим. Компанія Besporyadka пропонує гнучкий графік обслуговування, і ви можете обирати регулярність прибирань, що підходить саме вам. Вони також мають усі необхідні ліцензії та страховку, що гарантує безпеку вашого майна.

Оффлайн Xass

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #6 : Сентября 17, 2024, 09:00:04 pm »
Доброї ночі всім! Ми з дружиною порадилися, і вирішили відкрити свою невелику клінінгову компанію, і залишилося лише закупити спеціальне обладнання. Порадьте мені магазин, де його можна вигідно купити.
Цікаво, чи ви реалізували задумане? як у вас справи? Також думаю про подібний бізнес.

Оффлайн Zulia

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #7 : Сентября 18, 2024, 09:40:11 am »
Бізнес у сфері клінінгу чи інших послуг, як пов'язані з обслуговуванням людей, завжди буде прибутковим при правильному плануванні. Раджу для співпраці компанію Лондрі Трейд. Професійні миючі засоби для посудомийних машин тут також можна замовити. Така хімія чудово підійде для власників ресторанів та кафе.

Яндекс.Метрика