Автор Тема: парфум  (Прочитано 869 раз)

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
парфум
« : Января 21, 2022, 10:36:03 am »
Дівчата, яким парфумам ви віддаєте перевагу користуватися? І де його замовляєте?

Оффлайн ViktorrDer

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: парфум
« Ответ #1 : Января 21, 2022, 11:39:49 am »
А я, перш ніж купити парфуми, купую спочатку тестер, щоб зрозуміти моє це чи не моє. Наприклад, хороші і недорогі духи https://www.notino.ua/parfyumeriya/ я замовляю в інтернет-магазині "Notino", там представлені практично всі світові бренди парфумів. На днях буду замовляти туалетну воду rochas дуже сподобався цей аромат.

Оффлайн BiGBoss

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Февраля 13, 2022, 07:26:24 pm »
Приветствую! купить хорошие по цене и качеству мужские духи tommy hilfiger можно на сайте https://parfumpapa.kz/muzhskie-duhi/tommy_hilfiger магазина ПарфюмПапа. Мы тут часто с женой себе и на подарки заказываем. Качеством очень довольны, да и ароматы можно найти абсолютно разные) Рекомендую!

Оффлайн NOSATAY228

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Февраля 14, 2022, 05:58:05 pm »
Девченки подскажите Еши кто нибудь знает где достать оригинвльные желательно сотку

Оффлайн Kantona

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Февраля 28, 2025, 08:02:35 am »
Дівчата, яким парфумам ви віддаєте перевагу користуватися? І де його замовляєте?
Аромат - це дуже індивідуально. Кожному геть різні парфуми подобаються насправді

Оффлайн LoveGirl

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #5 : Марта 01, 2025, 08:24:03 am »
Аромат - це дуже індивідуально. Кожному геть різні парфуми подобаються насправді

Так, ви праві. І тут когось в чомусь переконувати напевно не буде правильним рішенням

Оффлайн DimaJub

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #6 : Марта 03, 2025, 07:45:19 am »

Так, ви праві. І тут когось в чомусь переконувати напевно не буде правильним рішенням

Я так взагалі ніколи не роблю. Немає жодного сенсу в таких переконаннях. Просто знаю для себе, де можна зручно купити парфумерію онлайн і із задоволенням користуюсь такою можливістю. Улюбленого аромату як такого не маю, мені подобається експериментувати і щоразу пробувати для себе щось нове та цікаве

Оффлайн Karima

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #7 : Января 26, 2026, 12:33:07 pm »

Дівчата, я віддаю перевагу парфумам Victoria’s Secret https://victoriasecret.com.ua/cosmetics/perfume/ Замовляю парфуми у Fashion Place, вони стійкі, жіночні й з чарівним шлейфом. Магазин пропонує оригінальну продукцію з США. Мої фаворити Bombshell з фруктово-квітковими нотами персика й ванілі для щоденного настрою, Tease з теплими пряними акцентами для вечора, Very Sexy з мускусом для спокуси, Bare з цитрусами й сандалом для свіжості - легкі, універсальні аромати, що тримаються весь день і не набридають. Доставка замовлень швидка і діє по всій Україні.

Оффлайн Kantona

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #8 : Февраля 11, 2026, 09:31:20 am »

Дівчата, я віддаю перевагу парфумам Victoria’s Secret

В мене дружина любить ці парфуми. Цікавенький в них аромат

Оффлайн LoveGirl

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #9 : Февраля 12, 2026, 08:49:13 am »

Дівчата, я віддаю перевагу парфумам Victoria’s Secret

В мене дружина любить ці парфуми. Цікавенький в них аромат

Так само багато чула про ці аромати, але в моїй колекції ще жодного немає цієї марки)) Якось не складалось із такою покупкою. Мене зараз цікавить якась новенька парфумована вода https://www.parfumburo.ua/parfumovana-voda , бо з початком весни звикла собі робити ароматні оновлення. Обираю уважно, хочеться чогось легкого, весняного та квіткового

Оффлайн Bonya

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #10 : Апреля 09, 2026, 12:36:48 am »
Пару тижнів тому шукала щось нове, бо старі парфуми вже набридли, і натрапила на YAROMA PARFUM https://yaroma-parfum.com.ua/zhinochi-parfumy/ Вибрала декілька жіночих ароматів на пробу, і реально кожен відрізняється — деякі ніжні, деякі насичені, але всі стійкі і приємні. Замовлення прийшло швидко, флакони зручні, а аромат тримається весь день, навіть коли я цілий день на роботі або гуляю по місту. Тепер часто заглядаю в їхній каталог, бо хочеться відкривати нові композиції і підбирати щось під настрій.

Оффлайн Polinka

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #11 : Августа 14, 2026, 06:38:36 pm »
чудовий варіант як на мене, аромати просто супер!

Оффлайн Muroslava

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #12 : Августа 16, 2026, 04:53:12 pm »
З власного досвіду можу сказати що  jan магазин може бути цікавим варіантом для тих, хто шукає парфумерію різних напрямів. Під час вибору аромату варто звертати увагу на його піраміду, об’єм флакону, концентрацію та особливості звучання. Один і той самий аромат може по-різному розкриватися на шкірі залежно від температури, вологості та індивідуальних особливостей людини. Тому перед замовленням повного флакону корисно ознайомитися з детальним описом і, якщо є можливість, скористатися тестером або пробником.

Оффлайн Polinka

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #13 : Августа 16, 2026, 07:26:06 pm »
Я цікавлюся якісною парфумерією, проте онлайн-вибір часто викликає труднощі. Фотографія флакону та опис композиції не завжди допомагають зрозуміти, як саме аромат розкриється на шкірі. Саме тому перед замовленням я порівнюю кілька варіантів, читаю характеристики та звертаю увагу на відгуки.

Оффлайн Muroslava

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #14 : Августа 16, 2026, 07:28:49 pm »
Я цікавлюся якісною парфумерією, проте онлайн-вибір часто викликає труднощі. Фотографія флакону та опис композиції не завжди допомагають зрозуміти, як саме аромат розкриється на шкірі. Саме тому перед замовленням я порівнюю кілька варіантів, читаю характеристики та звертаю увагу на відгуки.

Яндекс.Метрика