До вибору вентиляційного обладнання підійшов не поспішаючи, оскільки хотілося знайти модель, яка відповідатиме саме умовам моєї кімнати. Переглянув статтю «ТОП 10 надійних та якісних рекуператорів» в інтернет-магазині Rekuperatory
https://rekuperatory.com.ua/top-10-nadiinykh-ta-yakisnykh-rekuperatoriv/ , де зібрані різні варіанти з описом їхніх характеристик, особливостей роботи та керування. Мені було корисно побачити відмінності між моделями, адже одні більше орієнтовані на автоматизацію, інші — на низький рівень шуму або компактність. У моєму випадку важливим було отримати нормальний повітрообмін без складного керування, тому я окремо звернув увагу на Ventoxx Harmony. Сподобалося, що рекуператор має три швидкості та понад десять програм і додаткових опцій, завдяки чому можна підібрати відповідний режим роботи. Керамічний теплообмінник допомагає зберігати тепло під час повітрообміну, а теплоізольований повітропровід додатково підвищує комфорт експлуатації. Також для мене важливим виявився зовнішній вигляд: внутрішня панель виглядає лаконічно та не створює відчуття громіздкого обладнання на стіні. Окремо врахував особливість моделі — повітрообмін у неї досить розмірений, тому для швидшого оновлення повітря можна використовувати другу або третю швидкість. У підсумку вирішив придбати рекуператор Ventoxx Harmony. Після встановлення мені сподобалося, що режим роботи можна змінювати залежно від ситуації, а керування пультом не викликає складнощів. Загалом залишився задоволений своїм вибором, оскільки перед покупкою вдалося детально порівняти різні моделі та зупинитися на варіанті, характеристики якого добре відповідають моїм умовам використання.