Автор Тема: Піч для опалення приватного будинку  (Прочитано 24 раз)

Оффлайн AlexK

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Піч для опалення приватного будинку
« : Августа 20, 2026, 11:13:09 pm »
Привіт. Планую встановити піч у приватному будинку біля Львова і ніяк не можу визначитись з моделлю, потрібно щоб добре гріла приміщення до 60 квадратів і була компактною. Чув що є різні варіанти і чавунні і стальні але не знаю де нормально переглянути асортимент і порівняти. Є якийсь ресурс де можна спокійно подивитись що є на ринку?

Оффлайн millermark

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Піч для опалення приватного будинку
« Ответ #1 : Августа 21, 2026, 12:10:37 am »
Привіт, якраз нещодавно сам через це проходив коли вибирав піч для будинку. Печі різних типів і виробників є у каталозі https://teplo-dim.com/pjechi на Тепло Дім, там зручно відфільтрувати по потужності і типу і матеріалу. Для приміщення до 60 квадратів є чудові варіанти і чавунні і стальні моделі від перевірених європейських брендів. Там же детально розписані характеристики кожної моделі що дуже допомагає з вибором без зайвих питань. До речі я сам брав на Тепло Дім Ravan Onoma, чавунна піч на 9 кВт з футерівкою з вермикуліту і підводом холодного повітря з вулиці, для 60 квадратів саме те що треба і дуже задоволений. Виїжджають на об'єкт безкоштовно для замірів і підбору рішення, доставляють по Львову і по всій Україні. Щасти з вибором та покупкою.

Яндекс.Метрика