Автор Тема: Де купити нормальний чоловічий спортивний костюм?  (Прочитано 85 раз)

Оффлайн Sender

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Останнім часом замислився про покупку нормального чоловічого спортивного костюма, але зіткнувся з тим, що вибір наче великий, а по факту знайти щось дійсно якісне складно. Або тканина тонка і швидко розтягується, або крій якийсь дивний – сидить незручно, особливо якщо не стандартна комплекція. Хотілося б щось універсальне: щоб можна було і на прогулянку вийти, і в дорогу вдягнути, і щоб не виглядало як дешевий базарний варіант після кількох прань. Ще важливий момент – щоб розміри були нормальні, бо часто або маломірить, або взагалі немає варіантів для більших людей. Порадьте, будь ласка, де реально зараз можна купити адекватний чоловічий спортивний костюм, щоб не переплачувати і не розчаруватись після покупки?

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Мав дуже схожу ситуацію, довго шукав щось нормальне, поки випадково не натрапив на один варіант, який мене реально влаштував. Якщо коротко – раджу звернути увагу на інтернет-магазин Sweyk. Там якраз можна чоловічі спортивні костюми купити без зайвого клопоту і з адекватним співвідношенням ціни та якості. Особисто мені сподобалось, що це український виробник, і вони спеціалізуються саме на чоловічому одязі, зокрема великих розмірів, що дуже рятує, якщо стандартні магазини не підходять.

Що важливо – тканина не дешева, приємна до тіла, після кількох прань не втратила вигляд і форму. Крій продуманий, нічого не тисне і не висить мішком. Є нормальний вибір моделей: від більш класичних до сучасних варіантів, які не соромно носити навіть у місті. Ще один плюс – зручна посадка, особливо якщо є нюанси з фігурою.

Я сам довго сумнівався, але в результаті залишився задоволений. Тому якщо шукаєш щось перевірене і без експериментів – це реально нормальний варіант, який можна брати без зайвого ризику.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Яндекс.Метрика