Автор Тема: Шукаю надійного виробника щоб пошити міцний робочий спецодяг за власним ескізом.  (Прочитано 136 раз)

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Зіткнувся з реальною проблемою, бо ніде не можу знайти нормальне пошиття форми для своїх працівників. Готові варіанти з магазинів розлазяться по швах за місяць, а мені треба щось невбиване за власними кресленнями. Боюся знову викинути купу грошей на вітер, отримавши криві строчки або тканину, яка просто не дихає.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Це знайома історія, бо більшість цехів зараз женуться за кількістю, а не за якістю виконання. Мені минулого разу таке нашили, що соромно було спеціалістам в руки давати, нитки стирчали з усіх боків. Знайти адекватних майстрів, які реально чують замовника і розуміють складність ескізу, сьогодні справжня удача.

Оффлайн Tordar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Тут справа не тільки в нитках, а у правильному виборі сумішевої тканини, щоб вона витримувала тертя і багаторазове прання. Спеціалісти кажуть, що для індивідуальних проектів треба шукати виробництво з потужним конструкторським відділом. Вони зможуть правильно адаптувати ваш ескіз під реальні умови праці, додавши посилені накладки чи функціональні кишені там, де це технічно виправдано. Тільки так отримаєте результат, який прослужить довго.

Оффлайн pagemolav

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Зіткнувся з реальною проблемою, бо ніде не можу знайти нормальне пошиття форми для своїх працівників. Готові варіанти з магазинів розлазяться по швах за місяць, а мені треба щось невбиване за власними кресленнями. Боюся знову викинути купу грошей на вітер, отримавши криві строчки або тканину, яка просто не дихає.

Не витрачайте час на сумнівні ательє, бо для серйозних обсягів потрібен промисловий підхід. Ми для свого цеху замовляли розробку лекал з нуля, то ця фабрика пошиву https://www.shov-ua.com.ua зробила все ідеально по фігурі, врахувавши всі наші побажання щодо фурнітури та брендування. Дуже сподобалося, що вони самі підбирають сертифіковані матеріали, які не линяють і тримають форму після жорсткої експлуатації.
У них власне виробництво повного циклу, тому можна контролювати кожен етап від першого зразка до відвантаження всієї партії. Це набагато зручніше, ніж купувати щось середнє в інтернеті, бо ви отримуєте саме те, що потрібно під конкретні завдання вашого бізнесу.
Раджу просто скинути їм свої начерки на прорахунок, вони підкажуть по деталях. Ми тепер тільки там оновлюємо гардероб для працівників, бо впевнені, що нічого не порветься в самий невідповідний момент. Це реальна економія бюджету в довгостроковій перспективі.

Яндекс.Метрика