Автор Тема: Соки з м’якоттю — це класно чи тільки каша в склянці?  (Прочитано 625 раз)

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Доброго дня! Хто як ставиться до соків з м’якоттю? Мені здається, що вони або класні, бо більше натурального смаку, або навпаки — просто каша в склянці, яку важко пити. Цікаво почути думку тих, хто реально пробував і п’є їх регулярно.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
О, я обожнюю соки з м’якоттю! Вони дають відчуття, що п’єш справжній фрукт, а не воду з підсилювачами смаку. Звичайно, треба правильно вибирати — коли м’якоть не надто груба і не осідає одразу на дно, то це реально класно. Сік виходить більш насичений, відчувається натуральна солодкість і аромат фруктів.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Дякую за пояснення! А скажи, будь ласка, ти береш такі соки дітям чи сам п’єш? І чи не відчувають вони, що м’якоті багато — іноді діти вередують через текстуру.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Я чергую соки у Дніпрі  https://maudau.com.ua/dnipro/category/soky  для дітей і для себе. Соки з м’якоттю реально цікаві для малечі, якщо правильно підібрати — не надто густі, з м’якою фруктовою текстурою, тоді діти п’ють охоче. Особливо добре змішувати різні смаки, наприклад яблучний з апельсиновим або мультифруктовий, тоді смак насичений і відчувається природність продукту. Головне — дивитися на склад: щоб без штучних ароматизаторів і підсилювачів, із високим відсотком натурального соку. Такі соки реально корисніші та цікавіші на смак, ніж прозорі або надто очищені варіанти. Я зазвичай беру саме такі соки для щоденного споживання, бо впевнений, що діти отримують натуральний продукт і при цьому із задоволенням п’ють його. Смак залишається насиченим, аромат фруктів чітко відчувається, а текстура додає приємного відчуття свіжості.

Яндекс.Метрика