Автор Тема: Рекламна агенція: як зрозуміти, що тобі підходять?  (Прочитано 174 раз)

Оффлайн Lovikaa

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля

Питання, скоріше, філософське, але дуже практичне. Як ви визначаєте, що конкретна рекламна агенція — «ваша»? За першою розмовою, портфоліо чи відгуками? Маю досвід, коли все виглядало добре на старті, а потім починались дрібні, але неприємні моменти. Хочу цього разу підійти більш усвідомлено й почути думки інших.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Моя компанія користувалася послугами рекламної агенції https://www.google.com/maps/place/%D0%A0%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%BD%D0%B0+%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%8F+%22%D0%90%D1%80%D1%82%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BC%22/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xef918917a8e8af1b?sa=X&ved=1t:2428&hl=uk&ictx=111 і я вражений професіоналізмом команди Артпром. Вони ретельно розробили дизайн, підібрали маршрути та розрахували ціну так, що все виглядало максимально прозоро. Робота виконана дуже швидко, якісно і без будь-яких проблем. Мені сподобалося, що підхід був індивідуальним: враховували всі деталі, які для мене важливі. Реклама отримала багато позитивних відгуків і привернула увагу нових клієнтів. Ціни доступні, а сервіс – на найвищому рівні. З впевненістю можу рекомендувати цю компанію всім, хто хоче отримати результат.

Оффлайн DimaJub

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Колеги, цікавить ваша думка щодо друку реклами на одязі. Така працює, як гадаєте?

Оффлайн Kantona

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Колеги, цікавить ваша думка щодо друку реклами на одязі. Така працює, як гадаєте?
На усі сто відсотків! Особливо в тих випадках, коли мова йде про корпоративний одяг. Тоді без тематичного друку ну точно не обходиться. Добре, що зараз без проблем можна домовитись за індивідуальний друк https://podaruka.ua/indyvidualnyi-druk і вам логотип чи тематичний малюнок нанесуть на що скажете. Це можу бути одяг, сувенір тощо.

Яндекс.Метрика