Автор Тема: Викуп авто у Європі  (Прочитано 215 раз)

Оффлайн ira19840

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Викуп авто у Європі
« : Ноября 26, 2025, 08:46:01 pm »
Хто планує продавати авто на українських номерах, ось компанія, яка здійснює автовикуп у Європі, при тому машина може бути у будь-якому стані. Приїде представник, огляне автомобіль, все офіційно оформить і розрахується з вами. Дуже приємно з ними працювати, все чітко і без затримок.

Оффлайн ЯСверху

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Викуп авто у Європі
« Ответ #1 : Декабря 11, 2025, 04:24:48 pm »
Розкажіть но мені по цінах, чи порівнювали ви взагалі скажімо однакову модель, плюс мінус в одному стані, з тим що продається у нас? Невже воно все одно вигідніше? Це ж ще треба якусь хорошу суму віддати за саму послугу, не знаю бензин рахують.. чи як її везуть взагалі? А якщо це авто якесь не таке.. типу вкрали, може ще якісь проблеми?

Оффлайн Vinogradik

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Викуп авто у Європі
« Ответ #2 : Декабря 12, 2025, 10:38:10 pm »
Розкажіть но мені по цінах, чи порівнювали ви взагалі скажімо однакову модель, плюс мінус в одному стані, з тим що продається у нас? Невже воно все одно вигідніше? Це ж ще треба якусь хорошу суму віддати за саму послугу, не знаю бензин рахують.. чи як її везуть взагалі? А якщо це авто якесь не таке.. типу вкрали, може ще якісь проблеми?

Особисто мені не доводилось порівнювати, але друзі десь місяць тому так купили машину з Європи і говорили, що значно зекономили, навіть враховуючи доставку та оформлення. Так, ще доведеться заплатити за послугу посередника, бензин чи транспортування, але все одно виходить вигідніше, ніж брати схожу модель тут. Головне — перевіряти авто на «чистоту» документів і історію, щоб уникнути проблем із краденим чи пошкодженим авто, це легко можна зробити тут hotline.finance/ua/find-by-number розберешся що там і куди вводити. Коли так підходиш, покупка стає більш передбачуваною і безпечнішою.

Яндекс.Метрика