Автор Тема: Етнічні прикраси – де купувати в Україні?  (Прочитано 428 раз)

Оффлайн Миньон

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Хлопці, цікаво, де реально знайти красиві етнічні прикраси, які не виглядають дешево? Мрію про сережки або намисто в українському стилі. Поділіться порадами, якщо хтось уже шукав щось подібне.

Оффлайн OlesyaAverina

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Етнічні прикраси – де купувати в Україні?
« Ответ #1 : Октября 08, 2025, 08:20:27 pm »
Я теж довго шукала щось справді красиве та стильне в українському етно-стилі, щоб не виглядало дешевкою. Переглянула кілька онлайн-магазинів і місцевих майстрів, але дійсно сподобалися прикраси, які поєднують традиції та сучасний дизайн. Зупинилася на етно прикрасах від бренду Oksana Boriychuk  https://oksana-boriychuk.com.ua/. Сережки та намисто виглядають дуже якісно, гарно тримають форму і реально доповнюють будь-який образ у національному стилі. Раджу придивитися до їхніх колекцій.

Оффлайн DimaJub

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Хлопці, цікаво, де реально знайти красиві етнічні прикраси, які не виглядають дешево? Мрію про сережки або намисто в українському стилі. Поділіться порадами, якщо хтось уже шукав щось подібне.

А з якого металу повинні бути зроблені такі прикраси?

Оффлайн Kantona

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля

Мені здається, що найкраще вони будуть виглядати в сріблі

Оффлайн LoveGirl

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля

Мені здається, що найкраще вони будуть виглядати в сріблі

Можливо ви праві. Мені взагалі прикраси із срібла більше всього імпонують і саме такі для себе я обираю найчастіше. Зараз ось на сайт Oniks дивлюся собі срібні сережки https://nfront.org.ua/sribni-serezhky-elegantnist-i-blysk-na-kozhen-den/ . Мені подобаються масивні, із використанням дорогоцінних каменів. Зараз вам покажу на фото ті, що сподобались мені найбільше

Яндекс.Метрика