Привіт! Хотів би обговорити, як впровадження великих мовних моделей змінює підхід до роботи. Адже одна справа — автоматизація рутинних завдань, а зовсім інша — трансформація цілих професій. Чи варто хвилюватися через масове скорочення, чи все ж з’являться нові можливості?
Цікаве питання, і багато хто зараз справді хвилюється через зміни на ринку праці. Але з мого досвіду автоматизація не забирає роботу вона прибирає хаос і рутину, даючи можливість зосередитися на тому, що реально приносить цінність. Я це добре відчув, коли сам почав упорядковувати внутрішні процеси в бізнесі й підключив
кашалот програма. Чесно кажучи, результат виявився набагато кращим, ніж очікував, звітність стала прозорою, операції чіткими, а часу на рутину стало суттєво менше. Тож я особисто бачу в таких технологіях нові можливості, а не загрозу. Коли автоматизація бере на себе дрібні завдання, з’являється більше простору для стратегічної роботи й розвитку. Тому раджу не боятися змін, а використовувати їх собі на користь, у мене це спрацювало чудово.