Автор Тема: Сумніви щодо вибору тротуарної плитки — що порадите?  (Прочитано 297 раз)

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля

Привіт! Поки що зовсім не впевнена, яку плитку обрати для невеликого майданчика перед будинком. З одного боку, хочеться, щоб виглядала красиво і сучасно, з іншого — боюся, що з дешевою плиткою швидко виникнуть проблеми. Чи реально у Києві знайти щось, що буде і за виглядом, і за якістю норм? Може, хтось стикнувся з такими сумнівами і зможе поділитися порадами? Заздалегідь дякую!

Оффлайн Lovikaa

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Звернулася до бази будівельних матеріалів PL2T, коли ремонтувала подвір’я біля свого будинку. Я була приємно здивована не лише доступними цінами, а й професійною консультацією менеджерів, які допомогли підібрати саме ту тротуарну плитку Старе місто, що ідеально пасує під стиль нашого двору. Замовлення оформили швидко, а доставка пройшла без жодних затримок. Мені дуже подобається, що асортимент будматеріалів у PL2T дуже широкий, тому я змогла замовити ще кілька необхідних речей в одному місці. Якість плитки на висоті, вона міцна та гарно виглядає, а ціни приємно дивують. Тепер планую радити цю базу всім знайомим, хто займається ремонтом.

Яндекс.Метрика