Автор Тема: Шукаю дешевий, але надійний веб-хостинг  (Прочитано 166 раз)

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Привіт! Я створюю невеликий персональний сайт і шукаю дешевий, але надійний веб-хостинг. Сайт не буде мати великого трафіку, але я хочу, щоб він працював стабільно та швидко. Які компанії можуть запропонувати бюджетні тарифи для таких проектів?

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Шукаю дешевий, але надійний веб-хостинг
« Ответ #1 : Июля 27, 2025, 06:45:53 pm »
Я запускала персональний сайт кілька років тому і спочатку вибрала дешевий хостинг. Поки сайт був маловідомим, все працювало нормально, але коли трафік зріс, швидкість значно знизилася. Тому я перейшла на трохи дорожчий план, який забезпечив стабільну роботу. Важливо, щоб хостинг не лише був дешевим, але й надавав мінімальний набір послуг, таких як резервне копіювання, SSL сертифікати та базова техпідтримка.
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июля 27, 2025, 06:46:20 pm »
Я також використовував дешевий хостинг для свого персонального сайту. Проблем з швидкістю не було, але підтримка була дуже слабкою. Коли я зіткнувся з проблемою, доводилося чекати кілька днів, щоб отримати відповідь. Згодом я вибрав більш відомого провайдера, і стало набагато зручніше. Для таких сайтів важливо, щоб хостинг пропонував простий інтерфейс і стабільність роботи.

Оффлайн Tordar

• Full Member
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Июля 27, 2025, 06:47:09 pm »
Я також використовував дешевий хостинг для свого персонального сайту. Проблем з швидкістю не було, але підтримка була дуже слабкою. Коли я зіткнувся з проблемою, доводилося чекати кілька днів, щоб отримати відповідь. Згодом я вибрав більш відомого провайдера, і стало набагато зручніше. Для таких сайтів важливо, щоб хостинг пропонував простий інтерфейс і стабільність роботи.

Привіт! Я довго шукав надійного хостинг-провайдера, тому що сайт у мене бізнес-орієнтований, і з таким не хочеться ризикувати. Але коли натрапив на компанію КУБ https://kub.ua/web-hosting/ зрозумів, що знайшов те, що мені потрібно. У них є не тільки веб-хостинг, а й послуги з хмарних рішень, що теж мені знадобилось для автоматизації процесів.
Я сміливо можу рекомендувати їх усім, хто не просто хоче розмістити сайт, а хоче повний комплекс послуг. Я з ними вже рік, і якщо чесно, не було жодного збою чи якихось проблем. Послуга "М.E.doc в хмарі" теж на висоті — зручно і швидко. Їм можна довіряти.

Яндекс.Метрика