Автор Тема: Шукаю спец обладнання для пакування  (Прочитано 206 раз)

Оффлайн KateBlu

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Привіт, друзі. У мене невелике виробництво снеків, зараз пакуємо все вручну. Збираюсь запускати автоматизовану лінію, і якраз думаю: може, спробувати українське обладнання? Позитивний момент — підтримка локального виробника, дешевше, можна приїхати, подивитись. Але й побоювання є — що з якістю, з гарантією, з тим самим техпідтримкою? Якщо хтось уже мав досвід — як воно? Бо хочеться не просто заощадити, а щоб воно ще й працювало :) Буду вдячний за думки!

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Re: Шукаю спец обладнання для пакування
« Ответ #1 : Июля 27, 2025, 09:11:22 pm »
Я власник невеликої фабрики в області харчового виробництва, і наше підприємство давно потребувало модернізації процесу пакування. Ми звернули увагу на ТОВ Баленко завод пакувального обладнання https://balenko.com/  після рекомендацій колег і були приємно здивовані, що в Києві працює такий потужний завод з виготовлення пакувальних машин. Особливо сподобалося, що у них є власне виробництво, гарантія на обладнання та сервісне обслуговування. Наше замовлення було виконане з високим професіоналізмом, а фахівці заводу допомогли не лише з монтажем, а й з навчанням персоналу. За весь час роботи жодних серйозних збоїв не було — машина працює стабільно, економно і безвідмовно. Сайт компанії дуже інформативний, там можна ознайомитися з прикладами впроваджених проектів, і їх дійсно багато. Такі компанії формують майбутнє української промисловості — професійно, чесно і на роки.

Яндекс.Метрика