Автор Тема: Нерухомість за кордоном  (Прочитано 30 раз)

Оффлайн Muroslava

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Нерухомість за кордоном
« : Июня 30, 2025, 11:19:58 pm »
Які ризики варто враховувати, вкладаючи кошти в нерухомість за кордоном під час глобальної економічної нестабільності?

Оффлайн Polinka

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Нерухомість за кордоном
« Ответ #1 : Июня 30, 2025, 11:38:59 pm »
Шукаючи житло в іншій країні, ми натрапили на сайт — ось посилання . Саме там ми знайшли багато корисної інформації, актуальні пропозиції та змогли звернутись до професійних менеджерів. HayatEstate допомогли пройти весь шлях — від першої консультації до покупки. Дуже вдячні за підтримку та турботу!

Оффлайн ЯСверху

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Июля 01, 2025, 09:00:48 am »
Та взагалі не важливо де квартира, аби своя

Оффлайн ЯСверху

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Июля 01, 2025, 09:02:38 am »
Якщо ти живеш в Україні то звісно і житло хочеться мати тут. Це хіба купа грошей і десь в теплій країні купити квартиру, щоб приїздити на відпочинок. У мене таке питання, а хто має своє житло, ви страховку на нього купуєте? Як вважаєте це потрібно?

Оффлайн Vinogradik

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Июля 01, 2025, 05:00:42 pm »
Якщо ти живеш в Україні то звісно і житло хочеться мати тут. Це хіба купа грошей і десь в теплій країні купити квартиру, щоб приїздити на відпочинок. У мене таке питання, а хто має своє житло, ви страховку на нього купуєте? Як вважаєте це потрібно?

Своє житло в Україні — це вже ніби як частинка стабільності, особливо зараз. І хочеться, щоб воно було в безпеці. Сам ще не мав випадку, щоб щось сталося, але задумувався — пожежа, затоплення, навіть вибиті вікна від вибухової хвилі — усе ж може трапитися.

Знаю людей, які страхують, і кажуть, що після цього спиться трохи спокійніше. Бо навіть якщо щось трапиться — є відшкодування, і не треба буде з останнього латати дірки. Тим паче, що зараз страхові вже адаптувались до наших реалій — є поліси навіть з урахуванням воєнних ризиків.

Якщо цікавить ця тема глибше, є хороший блог про страхування Життя зі Страхуванням де зібрані різні статті — і про майно, і про авто, і про здоров’я. Там простими словами пояснюють, що і як працює, тож можна почитати й для себе вирішити, чи це на часі.

Яндекс.Метрика